HOZZÁVALÓK
- 2 db zsemle
- 1 dl tej
- 25 dkg csirkemáj
- 1 kis db vöröshagyma
- 1.5 dl napraforgó olaj
- só ízlés szerint
- 1 teáskanál bors
- 1 db tojás
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 teáskanál petrezselyem
- 1 teáskanál majoranna
ELKÉSZÍTÉS
- A zsemléket kisebb darabokra tépkedjük, tálba szórjuk, és meglocsoljuk a tejjel. Kb. 10 percig puhulni hagyjuk.
- A csirkemájat megtisztítjuk, és kockákra vágjuk.
- A hagymát apróra vágjuk, olajban üvegesre pirítjuk. Hozzátesszük a kockákra vágott májat, és megsütjük rajta.
- Sózzuk-borsozzuk, fokhagymával ízesítjük. Hűlni hagyjuk.
- A tejben áztatott zsemlékhez hozzáadjuk a májat, és a tojással jól összedolgozzuk.
- Petrezselyemmel és majorannával fűszerezzük.
- Kizsírozott őzgerincformába szedjük, és 200 fokos sütőben 25-30 percig sütjük.
- Salátával vagy párolt rizzsel tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése