HOZZÁVALÓK
- 1 közepes fej brokkoli
- 2 dkg margarin
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 dl főzőtejszín
- só
- bors
- szerecsendió
ELKÉSZÍTÉS
1. A hagymát kockákra vágjuk, a brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük és kisebb darabokra vágjuk.
2. 2 dkg margarinon lepirítjuk a hagymát, rátesszük a brokkolit és annyi vizet öntünk rá, amennyi ellepi. Puhára főzzük.
2. Botmixerrel összeturmixoljuk.
3. Sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük, majd felöntjük a tejszínnel, visszatesszük a tűzre és egyet "rottyantunk rajta".
4. Pirított kenyérkockákkal, olvasztott sajttal tálalhatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése