HOZZÁVALÓK
ELKÉSZÍTÉS
- A langyos cukrozott tejben felfuttatjuk az élesztőt.
- A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, hozzáadunk egy csipet sót és az élesztős tejjel és a tejföllel összedolgozzuk.
- Meleg helyen 1,5 órát kelesztjük.
- Ha megkelt, kinyújtjuk 1 cm vékonyra.
- A sűrített paradicsomat elkeverjük a fűszerekkel (só, bors, oregánó, bazsalikom) és a kinyújtott tésztára kenjük.
- A sonkát/szalámit apró kockákra vágjuk és a tésztára szórjuk.
- Végül reszelt sajttal meghintjük és feltekerjük.
- Szeletekre vágjuk és kivajazott tepsibe rakjuk.
- Kb. 20 percig így kelesztjük, majd 180 fokos sütőbem készre sütjük (20 perc).
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése